Житель Дубенщини, який «погорів» на крадіжці із магазину, розвів там багаття (ВІДЕО)

859 0

Ми у соцмережах:

Житель Дубенщини, який «погорів» на крадіжці із магазину, розвів там багаття (ВІДЕО)

Із місць позбавлення волі 33-річний чоловік звільнився лише два місяці тому: відбував черговий строк за майнові злочини. Втім, на шлях виправлення не став і вирішив скористатися здобутим досвідом.

У магазин, що у селі Ставище, зловмисник проник після його закриття, 31 грудня. Однак, зникнути непоміченим не встиг: його викрили селяни та викликали поліцію.

Поліцейські встановили, що зловмисник проник у будівлю, віджавши ґрати та пошкодивши вікно. Спакувавши у поліпропіленовий мішок пляшку коньяку, 30 пачок цигарок, 45 запальничок, 24 пари шкарпеток та електрочайник, виніс «наживу» через вікно. Утім, вкрасти інші товаро-матеріальні цінності не встиг — його побачили перехожі та повідомили власника і правоохоронців. 

Шлях втечі був перекритий, тож чоловік, нічого не придумавши, взявся розводити вогонь у магазині, використавши для цього жалюзі та зібрані папірці.

На щастя, пожежі вдалося уникнути — у приміщення разом із власником зайшли інспектори сектору реагування патрульної поліції відділення №1 (смт Млинів) Дубенського РВ: вогонь – загасили, а горе-крадія затримали. Ним виявився 33-річний житель села Привітне, який уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців.

За фактом замаху на крадіжку, поєднану із проникненням у приміщення, слідчі розпочали досудове розслідування. Вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру. За скоєне йому загрожує від трьох до шести років за ґратами, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також