Житель Київщини взяв у Рівному автомобіль в оренду і продав його

1351 0

Ми у соцмережах:

Житель Київщини взяв у Рівному автомобіль в оренду і продав його

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що у березні 2020 року 42-річний житель міста Васильків Київської області вступив у злочинну змову із невстановленою поки слідством особою з метою незаконного заволодіння транспортним засобом під приводом отримання його в оренду.

 Зловмисники розробили злочинний план, відповідно до якого в мережі інтернет знайшли оголошення про оренду транспортного засобу. Домовившись про зустріч,  уклали із 38-річним власником відповідний договір, отримали ключі з документами на автомобіль «Renault Master». 

А вже через кілька днів у Рівному уклали договір комісії транспортного засобу, який в подальшому, згідно із договором купівлі-продажу був проданий та перереєстрований на нового власника.

Таким чином унаслідок протиправних дій потерпілому було завдано майнової шкоди в сумі понад 300 тисяч гривень. 

У результаті проведених розшукових заходів та слідчих дій поліцейські встановили особу 42-річного зловмисника. Наразі він перебуває під вартою, адже і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинені майнові злочини та за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Особу іншого спільника поліцейські встановлюють та звертаються до громадськості: якщо ви впізнали чоловіка на фото чи володієте іншою важливою інформацією, повідомте за номером телефону 068 677 1234 (чергова частина) або 102.  

Матеріали кримінального провадження по обвинуваченню 42-річного жителя Київської області за частиною 3 статті 289 Кримінального кодексу України днями скерували до суду слідчі Рівненського районного управління поліції. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також