Житель Мізоча задушив власну матір

3980 0

Ми у соцмережах:

Житель Мізоча задушив власну матір

Слідчі повідомили про підозру жителю Здолбунівського району в умисному вбивстві матері.

До поліції вчора, 20 грудня, близько 11 години повідомила 56-річна жителька селища Мізоч, що у будинку сусідки вона виявила господиню без ознак життя.

Під час поверхневого огляду тіла судмедексперт виявив ознаки насильницької смерті — гематоми в області шиї. Тіло 81-річної пенсіонерки направили на експертизу. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть жінки настала внаслідок механічної асфіксії.

Загибла проживала разом із 42-річним сином, який ніде не працює та зловживає алкогольними напоями. Спочатку від будь-яких показів він відмовлявся та запевняв, що матір сама померла. Однак, зібрана слідова інформація та доказова база свідчили про протилежне. 

«42-річному зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Здолбунівського відділення поліції Олександр Годун. — Слідчі також підготували клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Відповідно до санкції статті жителю Мізоча, який хоч і раніше в поле зору правоохоронців не потрапляв, загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від семи до 15 років.

Процесуальне керівництво здійснює Здолбунівська місцева прокуратура.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також