Жителі двох мікрорайонів у Рівному голосуватимуть на іншій дільниці

1181 0

Ми у соцмережах:

Жителі двох мікрорайонів у Рівному голосуватимуть на іншій дільниці

Виборцям з мікрорайонів "Червоні гори" та "Молодіжний", а також вулиці Драганчука у Рівному змінили адресу голосування. Їхню дільницю з Курчатова,1 перенесли на Данила Галицького,27. Решта рівнян голосуватимуть за звичними адресами.

 Про це Суспільному повідомили в міській ТВК. У найближчі два дні усі 111 ДВК Рівного мають розпочати свою роботу.

Напередодні у Рівному сформували дільничні виборчі комісії. 9 жовтня їхні голови у міській ТВК отримували пакет документів, щоб розпочати роботу. У наборі — присяги, постанови, витяги з Виборчого кодексу й порядок ведення першого засідання.

"Сформовано 111 дільниць по місту Рівне і також включені з смт Квасилів, оскільки вони приєдналися до нашої територіальної громади. Адреса однієї дільниці була перенесена. Зараз 951-ша дільниця буде знаходитися у приміщенні "Рівнетеплоенерго", —зазначив член Рівненської міської ТВК Андрій Катеринчик.

У міську ТВК за документами прийшла голова виборчої дільниці, що змінила адресу. Оксана Мороз, яка має 16-річний досвід роботи у виборчій комісії, розповіла, що адресу поміняли через зміну статусу установи.

"Ми все життя працювали в автошколі на Курчатова,1. На сьогодні це вже приватний об'єкт. І цей рік ми перший раз будемо за адресою Данила Галицького, 27", — пояснила голова ДВК № 560951 Оксана Мороз.

Коли голова ДВК прибула за цією адресою, до жінки вийшов технічний директор "Рівнетеплоенерго" Олександр Ющук. Він пояснив, що саме зараз зайти у приміщення, в якому комісія працюватиме під час виборів, керівниця дільниці не зможе.

"На жаль, ви нас не попереджували і ми не знали, що ви будете. А в нас на підприємстві у зв'язку із скрутним фінансовим становищем з червня місяця введена чотириденка. І сьогодні немає на місці людей, які відповідальні за цю частину роботи", — пояснив технічний директор "Рівнетеплоенерго" Олександр Ющук.

Під виборчу дільницю відвели приміщення їдальні. Воно має два виходи й відповідає всім вимогам, – сказав Олександр Ющук. З Оксаною Мороз вони домовилися, що в приміщення вона зможе потрапити о 18-й годині 9 жовтня. Голова має зібрати членів комісії на перше засідання.

Принагідно наголошує виборцям на зміні адреси голосування.

"Хто голосував за адресою Курчатова,1 – зверніть увагу всі на будинок салатовий і адресу. Це є сьогодні наша дільниця, 951-ша. До цієї дільниці входить 29 вулиць. Тобто Червоні Гори, селище Молодіжне, Драганчука", — зазначає вона.

Про зміну адреси також повідомлять кожного виборця в іменному запрошенні, – запевняє Оксана Мороз. Промаркують також територію відповідними вказівниками.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також