Жителі Городка та Обарова організували групу, що боротиметься з «Кроноспаном»

2847 0

Ми у соцмережах:

Жителі Городка та Обарова організували групу, що боротиметься з «Кроноспаном»

В неділю, 29 грудня, жителі села Городок організували збори, під час яких обговорили, яким чином боротимуться з будівництвом заводу «Кроноспан».

 Селяни під час зборів обрали ініціативну групу та затвердили план дій, щодо протидії будівництву «формальдегідної чуми, заводу Кроноспан у с. Городок».

«Це питання безпеки життя людей не лише Рівненщини, де планується будівництво заводу, і Волині, де він вже є, а це питання безпеки життя мешканців України. Адже хтось вирішив перетворити Україну у відстійник екологічно небезпечних виробництв, які не лише порушують екологічні норми, а й винищать всі наші природні ресурси», - зазначила зоозахисниця Алла Лосік.

Нагадаємо, 20 та 23 грудня в селі Городок Рівненського району відбулись громадські слухання в рамках громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля ТОВ «ТехнопривідІнвест Груп», власником якого є міжнародна компанія Kronospan. Мешканці сіл Городоцької сільської ради, представники громадських організацій, політики, науковці, небайдужі громадяни з Рівного та інших населених пунктів області активно долучились до дискусії. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також