Жителі Рівненщини масово скаржаться на дороги: розтанули зі снігом? (ФОТО)

2217 0

Ми у соцмережах:

Жителі Рівненщини масово скаржаться на дороги: розтанули зі снігом? (ФОТО)

Сніг розтанув разом з дорогами – так жартують жителі різних населених пунктів області в соцмережах. На доказ своїх слів демонструють фото і відео цих «доріг» та скаржаться на автодор.

 «Центр "європейського" міста в "європейській" державі, Сарни, район м'ясокомбінату, вул. Матросова. Цікаво, що збреше на цей раз наша влада?!» - пише користувач під ніком Mark Rainbow, демонструючи відео проїжджої частини на вказаній ним ділянці.

Лілія Лазоришина з Острога запостила фото вулиці Коперника в місті, по якій щодня ходять діти в школу, а дорослі – на роботу й у справах.

Ще одна проблемна дорога в Острозі – на вулиці Бельмаж. Неодноразово місцеві жителі скаржилися на її стан. А Острозька районна рада навіть звернулася до міської влади Острога та до Рівненської обласної адміністрації з проханням зарадити ситуації.

Ще один житель Рівненщини Юрій Батарев постить, очевидно, зроблені ще восени фото зі Шпанова з таким підписом: «РУЇНИ» кінцевої зупинки с.Шпанів Рівненського району. Упродовж багатьох років служба автомобільних доріг у Рівненській області не знаходить можливостей відремонтувати відрізок дороги, близько 80 метрів, на вул.Заводській, с.Шпанів Рівненського району. Крім того, що Шпанівська сільська рада готова співфінансувати. Неодноразово я звертався із заявами та запитами щодо аварійного стану дорожнього покриття автошляху О-181516. Але у відповідь одні відписки. Були непоодинокі випадки коли перевізники відмовлялися доїжджати до кінцевої зупинки із-за аварійної ділянки дороги.
Хоча в прямі обов'язки Служби автомобільних доріг входить :
- утримання в належному стані автомобільних доріг,
- створення умов безперервного та безпечного руху транспорту,
- задоволення потреб населення у безпечному дорожньому русі».

«Друзі, прошу поширити. Село Здовбиця 100 метрів від Здолбунова вулиця Богуна. Чи є ще такі дороги в Здовбиці?» - пише Nata Miskova-Yadrova.

У зв’язку з цим громадська організація «АвтоЄвроСила-Рівне» збирається провести мирну акцію 16 березня о 10.30 (м.Рівне , майдан Просвіти, 1, біля ОДА. «Основною вимогою якої є: «ДЛЯ РІВНОГО ТА ОБЛАСТІ- ЗАДОВІЛЬНЕ ДОРОЖНЄ ПОКРИТТЯ ТА ЙОГО ЯКІСНЕ УТРИМАННЯ», - йдеться в їхньому повідомленні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також