Жителька Березнівщини вдарила співмешканця ножем у живіт

863 0

Ми у соцмережах:

Жителька Березнівщини вдарила співмешканця ножем у живіт

В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 34-річна жителька села Прислуч колишнього Березнівського району, яка поранила співмешканця.

Інцидент стався 30 квітня, близько 19-ї години вечора.

 Поліцейські встановили, що напередодні чоловік та жінка розпивали спирті напої у себе вдома. Між нетверезим цивільним подружжям виник конфлікт на побутовому ґрунті. Зі слів жінки, вона сиділа на ліжку, коли побачила розлюченого чоловіка. Аби захиститися — взяла зі столу кухонний ніж, яким завдала йому удар у живіт.

Викликати «швидку» та поліцію чоловік попросив у сусідки.

Медики діагностували у потерпілого проникаюче ножове поранення черевної порожнини та ушкодження тонкої кишки. Його госпіталізували у хірургічне відділення Березнівської ЦРЛ. Після проведеного оперативного втручання його життю нічого не загрожує.

Слідчі затримали жінку в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України і повідомили їй про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відомо, що підозрювана зловживає спиртними напоями та двічі притягалася до адмінвідповідальності за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків. На вихованні у неї перебуває двоє неповнолітніх дітей.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також