Жителю Рокитнівщини повідомили про підозру та обрали цілодобовий домашній арешт за замах на підпал майна поліції

967 0

Ми у соцмережах:

Жителю Рокитнівщини повідомили про підозру та обрали цілодобовий домашній арешт за замах на підпал майна поліції

30-річному мешканцю Старого Села за вчинений злочин може загрожувати від 6 до 15 років позбавлення волі. Зловмисник, який 21 квітня облив бензином меблі у приміщенні поліцейської станції, службовий автомобіль і підпалив його, втік з місця події та переховувався від органів досудового розслідування.

Учора, 22 квітня, разом із адвокатом причетний до вчиненого злочину місцевий житель прийшов до поліції. Як пояснив слідчому, не мав умислу підпалювати службовий транспорт і вийшло все спонтанно.

У рамках кримінального провадження за фактом замаху на умисне пошкодження майна працівника правоохоронного органу, вчинене шляхом підпалу, 30-річному чоловікові повідомили про підозру за частиною 2 статті 15, частиною 2 статті 347 Кримінального кодексу України.
Клопотання слідчого про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою суддя не задовольнив. Відповідно до ухвали Рокитнівського районного суду від 23 квітня підозрюваний перебуватиме на цілодобовому домашньому арешті без електронного засобу контролю.

Розшукові заходи та слідчі дії відносно інших трьох учасників інциденту тривають, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте більше: Поліцейські відмовились у Старому Селі відзначати з місцевими Великдень, і їм за це намагались спалити авто та станцію 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також