Жителю Тернопільщини, який незаконно зайняв землю на Рівненщині, повідомили про підозру

1254 0

Ми у соцмережах:

фото - Економічна правда

Дубенська місцева прокуратура повідомила про підозру 29-річному жителю Тернопільської області у вчиненні кримінального правопорушення за частиною першою статті 197-1 КК України (самовільне зайняття земельної ділянки, яким завдано значної шкоди її законному володільцю).

Під час досудового розслідування слідчі Дубенського відділу поліції ГУНП Рівненщини з’ясували, що коли 29-річний чоловік був на посаді директора одного з приватних підприємств на Рівненщині, у 2018 році на території селищної ради у Дубенському районі він самовільно зайняв 31 земельну ділянку загальною площею 85,257 га. Землю він використовував для вирощування сільськогосподарських культур. У цей час земельні ділянки орендувало приватне підприємство з Київщини. Своїми діями 29-річний тернопільчанин завдав шкоди законному орендарю ділянок на суму понад 616 тис. грн.

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. За скоєне тернопільчанин сплатить штраф від 3,4 тис. грн до 5,1 тис. грн або його арештують на строк до шести місяців. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також