Житимуть у лісі та боротимуться за перемогу

1231 0

Ми у соцмережах:

Житимуть у лісі та боротимуться за перемогу

У суботу, 28 квітня, відбудеться 16-та найбільша в Україні теренова гра "Гурби-Антонівці". Вона стартує на межі Тернопільської та Рівненської областей.

На місці найбільшого бою УПА проти НКВС згуртуються 300 юнаків та дівчат, щоб відтворити історичний бій. Гравці 60 годин житимуть в лісі площею 20 км² без цивілізації та змагатимуться за перемогу. 

Гра присвячена 76-й річниці створення Української Повстанської Армії. Популяризація бою та вшанування українських героїв – це і є основна мета проведення теренової гри. Кожен учасник усвідомлює, що приїхав у ліс не для того, щоб драйвово провести час, натомість, прагне загартувати себе, певною мірою спробувати пожити у ролі повстанця, захопитись ідеями націоналізму. Тут гартуються справжні патріоти, які потім приносять користь Україні – чи то йдуть на фронт, чи втілюють реформи.

Офіційне відкриття гри відбудеться 28 квітня о 13.00, брифінг - о 12:00. Учасники брифінгу: Соломія Фаріон — голова Молодіжного Націоналістичного Конгресу, Іван Ковалик — координатор ГО "Вільні Люди" в Тернопільській області, Василь Кирилюк — останній ветеран бою під Гурбами,  Андрій Левус — народний депутат України, голова ГО “Вільні Люди”, Микола Ляхович — начальник відділу національно-патріотичного виховання Міністерства молоді та спорту, Сергій Надал — міський голова Тернополя, Юрій Юрик — заступник голови Тернопільської ОДА, Ігор Чорний — начальник відділу сім'ї та молоді Тернопілької ОДА, Степан Барна — Голова Тернопільської ОДА.

Контактна особа для представників ЗМІ: Анастасія, тел.: +380934872113. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також