Житло у Рівному: нові перспективи

2839 0

Ми у соцмережах:

Житло у Рівному: нові перспективи

Невдовзі в обласному центрі постане новий житловий п’ятиповерховий будинок. Згідно з проектом, у ньому буде 47 квартир та поверх для офісних приміщень.

Учора в Рівному відбулося урочисте освячення будівельного майданчика на вул.Відінській, 39-А, де до кінця наступного року постане новий житловий п’ятиповерховий будинок. Інвестор будівництва — відома в Україні компанія «СібІнвестБуд», замовник — рівенська фірма ТОВ «Рівнебудальянс». Освячення будівельного майданчика провели представники різних християнських конфесій — УПЦ КП, УГКЦ, РКЦ.

Коментарі Максим Лукашик, генеральний директор компанії «СібІнвестБуд», інвестор: — Будуючи житло для рівнян, ми хочемо, щоб на них у нових помешканнях очікували тільки сімейні радості, спокій та затишок. Все необхідне з будівельної точки зору ми зробимо — будинок буде зведений за сучасними технологіями і з якістю на рівні світових стандартів. Все інше, сподіваємося, додасться майбутнім власникам квартир незалежно від їхнього віросповідання і соціального стану. Ігор Москальов, керівник ТОВ «АКВАБуд», підрядник: — Сьогодні рівняни вже можуть вибирати на ринку нерухомості міста, тож вимоги до якості будівельних робіт є високими. За проектом у будинку є одно-, дво— і трикімнатні квартири, а також трикімнатні квартири з поліпшеним плануванням. Якщо буде бажання у власників квартир — ми зможемо довести будівництво до «нульового циклу», виконавши всі необхідні роботи. Думаю, що рівняни зможуть у цьому будинку отримати те, що нині розуміється під поняттям «комфортне житло». Олег Костерний, директор ТОВ «Рівнебудальянс», замовник: — За належного фінансування (а воно, я впевнений в інвесторі, буде таким) побудувати п’ятиповерхівку можна і швидше від запланованого. Сприяє і погода — вже зараз, незважаючи на календарну зиму, можна розпочинати земляні роботи. У Рівному вистачить кваліфікованих будівельників, які зможуть здійснити будівництво. До того ж, у нас є угода з рівенським училищем, так що до будівництва зможемо долучати і молодь, надавши їй можливість отримати кваліфікацію та досвід. До речі, усі інвестиції надходять до рівенських філій банків, відповідно, і податки сплачуються до місцевого бюджету, і зарплати отримують рівняни.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також