Житомирські прокурори розповіли, що знайшли у Боровому

2149 0

Ми у соцмережах:

Житомирські прокурори розповіли, що знайшли у Боровому

У Рокитнівському районі житомирські правоохоронці провели 14 санкціонованих обшуків, бо стверджують мешканці села обґрунтовано підозрюються у незаконній порубці лісу, розкраданні лісових ресурсів на кордоні Житомирської та Рівненської областей та опорі працівникам державної лісової охорони та правоохоронцям

У Борове для проведення обшуків 2 травня приїжджали слідчі слідчого управління Головного управління Націоналної поліції в Житомирській області та працівники управління захисту економіки в області. Залучали також військовослужбовців Національної гвардії України і підрозділ спецпризначення.

Прес-служба прокуратури Житомирської області повідомила, що під час обшуків було виявлено та вилучено деревину різних порід та оброблені лісоматеріали загальним об’ємом понад 250 м3, верстати для оброблення деревини, транспортні засоби з допоміжними пристроями для перевезення деревини та агрегати до них, радіостанції, а також предмети, зовні схожі на зброю та набої. До суду подано клопотання про накладення арешту на вилучене майно.

Читайте також Житомирська поліція обшукала на Рівненщині оселі «чорних» лісорубів  та «Чорні лісоруби» атакували поліцію і лісову охорону.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також