Житомирський художник проведе у Рівному благодійний аукціон, щоб купити військовикам Старлінки

556 0

Ми у соцмережах:

Житомирський художник проведе у Рівному благодійний аукціон, щоб купити військовикам Старлінки

Артур Хачатрян приєднався до “мистецького фронту”, котрий спрямований на підтримку українських захисників. Аукціон стане унікальною можливістю придбати картини художника та підтримати наших військових – усі отримані кошти під час заходу передадуть КЗ «Будинок ветеранів» на закупку Старлінків.

Унікальні графічні роботи та секретні лоти увійдуть до композиції виставки. А олійні полотна митця “Альтанка” та “Маки” стануть лотами благодійного заходу, який анонсовано на 2 грудня в Мистецькому цоколі у залі камерної та органної музики.

Артур Хачатрян відомий своїми олійними та унікальними графічними роботами, а також благодійними заходами. З моменту, відколи почалася повномасштабна російська агресія проти України, він став на захист країни. Митець відклав полотна та фарби та в обмін підписав контракт резервіста територіальної оборони. Нині ж він приєднався до “мистецького фронту”, котрий спрямований на підтримку українських захисників. Аукціон стане унікальною можливістю придбати картини художника та підтримати наших військових – усі отримані кошти під час заходу буде передано КЗ «Будинок Ветеранів» РМР на закупку Старлінків. Наскільки важливий зв’язок на війні пояснювати не потрібно. Зв’язок важливий всюди, всі на собі це відчули з масованими ракетними обстрілами. Якщо в двох словах. Для перемоги потрібен зв’язок, а на зв’язок потрібні гроші.

Захід супроводжуватиме музичний супровід, відбудеться зустріч та спілкуванням з самим художником, авторський екскурс та безпосереднє проведення аукціону.

Початок о 16:00. Вхід вільний.

Деталі щодо реєстрації на аукціон за номером 0989466999. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також