Житомирянин втікав з бурштином

1241 0

Ми у соцмережах:

Житомирянин втікав з бурштином

Водій «Suzuki Grand Vitara» за годину до півночі десятого липня, помітивши на автодорозі «Сновидовичі-Остки» екіпаж групи реагування патрульної поліції Рокитнівського відділення, прискорив рух.

Поліцейські вирішили зупинити авто, яке мало державні реєстраційні знаки іншої області. Під час спілкування із водієм - 24-річним жителем Житомирської області та перевірки в нього документів, він та пасажир почали помітно нервувати та комусь постійно телефонували.

Під час огляду транспортного засобу, зокрема й багажного відділення, у рюкзаку поліцейські виявили каміння, схоже на бурштин-сирець. Слідчо-оперативна група на місці зафіксувала, що у наплічнику знаходилось близько двох кілограмів каменів.

За цим фактом придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом відкрите кримінальне провадження. «Сонячне» каміння вилучили та скеровуватимуть на експертизу.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що того ж дня у Володимирецькому районі, неподалік села Жовкині, поліцейські виявили та вилучили мотопомпу кустарного виробництва. Осіб, які б займались видобутком бурштину-сирцю поряд не було.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також