Живете у неймовірному селі — візьміть участь у конкурсі

859 0

Ми у соцмережах:

Живете у неймовірному селі — візьміть участь у конкурсі

Онлайн-видання AgroPortal.ua у партнерстві з Посольством Королівства Нідерландів в Україні оголошує про старт прийому заявок на участь у V Всеукраїнському конкурсі «Неймовірні села України 2020».

Мета конкурсу:

* розвиток сільських територій та регіональної економіки;
* дотримання принципів ощадливого ведення сільського господарства та кругового виробництва;
* зміцнення соціально-економічного становища фермера в ланцюзі поставок «від поля до столу»;
* розвиток соціальної відповідальності місцевого аграрного бізнесу;
* стале управління і збереження екосистеми, біорізноманіття та адаптація до змін клімату в рамках ведення сільського господарства та землекористування;
* популяризація зеленого туризму;
* підвищення привабливості життя в селі;
* розбудова сучасних сільських територій зі збереженням історико-культурної спадщини українського села та традиційних практик ведення сільського господарства.

Період проведення: липень-грудень 2020 року.

Формат: відбір неймовірних сіл, акцент на проєкт конкурсанта: розвиток сільських територій, охорона навколишнього середовища, управління відходами, відновлювальна енергетика, зелений туризм, реконструкція історико-культурної спадщини.

Етапи проведення конкурсу:

І етап13 липня-31 серпня — прийом заявок; 1-30 вересня — відбір 10 найкращих заявок.
ІІ етап1 жовтня-1 листопада — на сайті AgroPortal.ua відбуватиметься онлайн-голосування (з 10 сіл буде обрано 5 фіналістів); 2-30 листопада — підготовка командою AgroPortal.ua кожної з 5 громад до захисту свого бізнес-проєкту перед членами Експертної ради.
ІІI етап — грудень — визначення та нагородження переможців.

Призовий фонд: село-переможець V Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2020» отримає 100 тис. грн на реалізацію бізнес-проєкту від головного партнера — Посольства Королівства Нідерландів в Україні.

З деталями конкурсу і вимогами до конкурсантів можна ознайомитися за посиланням на сайті AgroPortal.ua. Там же можна заповнити анкету учасника. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також