Живі покійники: окупанти справді нарили окопів у Рудому лісі Чорнобиля (ВІДЕО)

1482 0

Ми у соцмережах:

Живі покійники: окупанти справді нарили окопів у Рудому лісі Чорнобиля (ВІДЕО)

У мережі з'явилося відзняте з дрону відео, яке показує вириті рашистами траншеї у Рудому лісі - одному з найбільш забруднених радіацією місць у зоні відчуження ЧАЕС. Що вчергове підтверджує, наскільки російському командуванню байдужі життя своїх солдатів.

Відео оприлюднив журналіст Юрій Бутусов. Нагадаємо, 31 березня російські військові покинули зону ЧАЕС, практично повністю розграбувавши приміщення на станції, й виїхали в бік Білорусі. Член Громадської ради при Державному агентстві України з управління зоною відчуження Ярослав Ємельяненко тоді написав на своїй сторінці у соцмережі:

- Чергову партію опромінених радіацією російських терористів, що захопили Чорнобильську зону, сьогодні привезли в білоруський центр радіаційної медицини у Гомелі. Накопалися окопів в Рудому лісі, с*ки? Тепер живіть із цим залишок свого короткого життя. Є правила поводження з цією територією. Вони обов'язкові для виконання, бо радвація це фізіка - вона працює без урахування статусів чи погонів. При наявності мінімального інтелекту у командування чи солдатів можна було уникнути цих наслідків. Країна мавп.
 

В.о. міністра захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець в ефірі телемарафону також передрік опроміненим окупантам смерть: 
 
- Фахівці кажуть, що за дві доби перебування у "Рудому лісі" людина отримує опромінення, порівнянне з річною дозою опромінення. Тобто фактично всі, хто там перебував, – вони смертники, вони – люди, які не мають шансів на подальше життя.


Нині ЧАЕС узято під охорону нашою Нацгвардією.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також