Живий звук і справжній драйв всесвітньо відомих рок-хітів у виконанні скрипок, альтів, віолончелей, контрабаса і барабанів!

889 0

Ми у соцмережах:

Живий звук і справжній драйв всесвітньо відомих рок-хітів у виконанні скрипок, альтів, віолончелей, контрабаса і барабанів!

Спеціально для всіх, хто понад усе любить рок-музику і нові відчуття, 22 березня о 19.00 у міському Палаці культури відбудеться феєричний концерт «РОК-ХІТИ» камерної групи симфонічного оркестру «Resonance».

Вражаюче виконання, висока майстерність і золотий фонд світової рок-музики, створеної найталановитішими людьми планети! Гарантуємо: цей концерт не залишить байдужим нікого!

У виконанні віртуозних музикантів шанувальники РОКУ почують улюблені хіти «Metallica» і «OneRepublic», Ozzy Osbourne і «Queen», Земфіри і гурту «Акваріум», «Placebo» і Marilyn Manson, «Coldplay» і «30 Seconds to Mars», «Кіно» і «Аукціону», «R.E.M.» і «Linkin Park», «System of a Down» і «Aerosmith», Bob Dylan і «Rammstein», «No Doubt» та Elvis Presley, Robbie Williams та багатьох інших.

Свою назву - «Resonance» - унікальний оркестр виправдовує сповна! Куди б не приїхали,їхні концерти всюди викликають резонанс: аншлаги, мінімум три виходи «на біс» та море мегаемоційних схвальних відгуків після концертів. Учасники «Resonance» - це колишні викладачі консерваторій, музиканти філармоній і оперних театрів, заслужені діячі мистецтв.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також