Живодерів - за грати: зоозахисники приїхали у село, де чоловік убив собаку

1209 0

Ми у соцмережах:

Живодерів - за грати: зоозахисники приїхали у село, де чоловік убив собаку

Кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження із твариною відкрили поліцейські у Корецькому районі. Інформацію про знущання та смерть собаки у селі Морозівка оприлюднили у Facebook в групі "Корець онлайн" ще 9-го грудня. А сьогодні, 11 грудня кілька зоозахисників з Рівного та Києва приїхали у село, аби провести акцію "Живодерів за грати".

Її учасники зустрілися з представниками місцевої влади та поліції, а також поспілкувалися з жителями Морозівки.

Засновниця зоозахисного клубу "Лапа" Іннеса Шишкіна:

– Жорстоке поводження з тваринами присутнє у кожному селі і не можна залишати безкарними злочинців, тому що це буде продовжуватися безкінечно. Ми приїхали висловити своє "Ні!" жорстокому поводженню і проконтролювати, щоб ця справа не заглохла.

Поспілкуватися з чоловіком, якого вважають вбивцею собаки, Суспільному не вдалося – вдома його не було, а телефон вимкнений.

Батько місцевої жительки Марії Бобровської у справі проходить як свідок. Жінка каже, що, з його слів, все відбувалося не так, як стверджують зоозахисники.

Жителька Морозівки Марія Бобровська:

– Баба побачила, вони вийшли і нагнали цього собаку. Тато приходить додому і там кури розірвані. Там було сім курок. Той самий собака, у тата теж дві собаки, вони роблять мерву, собаки не реагують. Кури розірвані, а він стрибає на людей. Захищалися. Я кажу, неправильно зробили, стукнули, але просто такий бруд виляли, він за своє життя кроля ніколи не міг вбити, били свиню – він виходив. Завжди збирав собак, котів, а зробили з нього "ізвєрга".

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також