Жіночі кросівки для міста

311 0

Ми у соцмережах:

Жіночі кросівки для міста

Жіночі кросівки – найпрактичніше взуття, яке повинне бути в гардеробі кожної жінки. Навіть для неспортивної леді кросівки – мастхев у 2021 році. Помічали на вулицях міста тренд на кросівки чи кеди в поєднанні із сукнею? Ловіть модну хвилю! А ми підкажемо як правильно вибрати жіночі кросівки для міських прогулянок та на щодень.

Отже, при купівлі взуття насамперед зверніть особливу увагу на:

  • • матеріал;

  • • підошву;

  • • колір та дизайн.

Оптимальний варіант – натуральні тканини. Текстиль чи шкіра здатні пропускати повітря, тобто нога “дихає” та не пітніє. Навіть якщо після довгої прогулянки вас запросили вгості, роззувайтеся без сорому – жодного неприємного запаху не буде.

До речі, деякі відомі бренди обробляють взуття речовинами, що відштовхують бруд та вологу. Це зменшує необхідність частого миття чи прання. Такі моделі довго зберігають естетичний зовнішній вигляд – ви із задоволенням носитимете їх декілька сезонів поспіль.

Матеріал підошви не менш важливий. Проводите цілий день на ногах – зупиніться на взутті із м'якою гнучкою підошвою (стопи не втомлюватимуться).

Мрієте зробити взуття родзинкою гардеробу – обирайте яскраві кольори та оригінальний дизайн. Але одразу врахуйте з яким одягом ви носитимете кросівки. Білі моделі вважаються базовими. Такий колір пасує до різноманітного одягу (джинси, спідниці, штани кюлоти, сукні) та актуальний для будь-якої пори року. Червоні та сині кросівки – це теж класика всіх часів. До таких тонів легко підібрати куртку, кардиган, сумку.

Окремої уваги заслуговують кросівки на платформі чи товстій підошві. Крім стильного вигляду, вони вирізняються підвищеною теплоізоляцією – це практичний варіант для холодної осені та зими.

Розмаїття моделей високих жіночих кросівок вражає: маранти, плімсоли, снікерси. Найпопулярніші варіанти – снікерси. Вони візуально збільшують зріст, проте в них набагато комфортніше, ніж у взутті на підборах. Снікерси вдало поєднуються з гетрами, легінсами та джегінсами. Пасують вони також до суконь-поло, суконь-сорочок, сарафанів.

Проте, зовнішній вигляд – не найважливіший критерій вибору взуття. Якісні кросівки не пахнуть гумою, акуратно проклеєні, шви рівні.

Як доглядати за кросівками

Ваша подруга пере кросівки в пральній машині? Не поспішайте чинити так само, якщо у вас шкіряні кросівки. Таке взуття достатньо протерти зверху вологою губкою та обробити після цього спеціальним захисним спреєм для шкіри.

А от текстильні кросівки можна прати без будь-яких сумнівів:

  1. 1. Спершу обробіть плями та видаліть залишки плямовивідника.

  2. 2. Витягніть устілки, шнурівки (їх перуть окремо).

  3. 3. Користуйтеся рідкими пральними засобами, що повністю розчиняються у воді.

  4. 4. Відмовтеся від викручування на високих обертах та барабанної сушки, яка деформує взуття.

  5. 5. Використовуйте спеціальний мішечок для прання.

Категорично не варто прати в пральній машині кросівки з дефектами (порвані, розклеєні), стразами, підсвіткою.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також