Жорстокими бомбардуваннями Маріуполя керує одесит

2324 0

Ми у соцмережах:

Жорстокими бомбардуваннями Маріуполя керує одесит

Головне управління розвідки Міноборони України повідомляє, що масованими ударами крилатими ракетами по українських містах та об'єктах інфраструктури, зокрема по Маріуполі, що призвело до значних руйнувань та жертвам серед мирного населення, керує уродженець Одеси, командувач далекої авіації військово-космічних сил Росії, генерал-лейтенант Сергій Кобилаш.

- Міжнародний злочинець, який народився в Україні, причетний до вбивств мирного населення в Грузії та Сирії,  продовжує вірно служити путінському режиму, безпосередньо беручи участь у знищенні рідної землі, - йдеться в повідомленні УНН.

Майбутнього фігуранта військового трибуналу звуть Сергій Кобилаш, він народився 1 квітня 1965 року в Одесі. Генерал-лейтенант путінської армії командує далекою авіацією військово-космічних сил Росії. Він брав участь в обох чеченських війнах та у російському вторгненні до Грузії. За це путін присвоїв йому звання "героя Росії". 

Кобилаш має трикімнатну квартиру в Москві площею 111,6 кв. м. Її ринкова вартість в житловому комплексі бізнес-класу "Смоленська застава" , що розташований у Цетральному окрузі Москви, становить майже $1,5 млн. Дружина Юлія - військовослужбовець. Мають доньку Катерину, 1992 року наролдження.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також