Журавель презентуватиме альбом і книгу в друга Мадонни

2164 0

Ми у соцмережах:

Журавель презентуватиме альбом і книгу в друга Мадонни

29 травня лідер "Ot Vinta" Юрій Журавель матиме подвійну і, мабуть, найбільш хвилюючу у його житті презентацію. Він представить своїм шанувальникам як довгоочікуваний ними акустичний альбом "Пілотка", так і не менш очікувану збірку малюнків "Карика-Дурка", гроші на яку збирали "усім Інтернет-світом". Цікаво, що за місяць до запланованої презентації немає не те що самої книжки, а навіть її зверстаного макета. Але музикант-художник не сумнівається, що до потрібної дати усе встигнуть.

29 травня лідер "Ot Vinta" Юрій Журавель матиме подвійну і, мабуть, найбільш хвилюючу у його житті презентацію. Він представить своїм шанувальникам як довгоочікуваний ними акустичний альбом "Пілотка", так і не менш очікувану збірку малюнків "Карика-Дурка", гроші на яку збирали "усім Інтернет-світом". Цікаво, що за місяць до запланованої презентації немає не те що самої книжки, а навіть її зверстаного макета. Але музикант-художник не сумнівається, що до потрібної дати усе встигнуть. 2014-31-p12_juravlov

Юрій Журавель. Автопортрет
Презентація відбудеться у новому столичному клубі "Gogol Bardello", який, як зрозуміло із назви, належить фронтмену однойменної групи Євгену Ґудзю — відомому у США музиканту і другу Мадонни. Цікаво, що менеджери клубу без вагань погодились виділити свої площі для рівнян, коли дізнались, що ті шукають місце для масштабного виступу. Клуб вміщає кілька сотень глядачів. В альбом "Пілотка", який поки що також у роботі, увійде 18 композицій — акустичні версії відомих треків гурту плюс кілька нових музичних творів, підготовлених для різних проектів. Зокрема, це й "Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями" на слова Шевченка, а також кавер на AC/DC "Hells Bells", якщо офіційний дозвіл на це дадуть оригінальні музиканти. А ось в "Карика-Дурку" автор графічних шаржів та карикатур Юрій Журавель хоче вмістити понад 500 малюнків. Деякі з них, присвячені політичним подіям, вже стали справді народними. Зокрема, картина "Небесна сотня" висить на десятках білбордів у різних містах, а зображення "юного Путіна з іграшковими танками" прикрасило також багато рекламних площ, серед яких виділяється одеський жартівливий білборд "Вова, не делай маме нервы".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також