Журавель скликає рівнян на майдан!

2167 1

Ми у соцмережах:

Журавель скликає рівнян на майдан!

Лідер гурту «От вінта» Юрій Журавель чекатиме рівнян о 19-й годині на майдані Незалежності у Рівному, щоб разом відсвяткувати річницю дня прийняття Декларації про суверенітет України та набрання чинності Закон України «Про забезпечення функціонування української мови як державної».

На Майдані Незалежності о 19-й годині ПРОМОВУ будуть співати і говорити: гурти «От вінта», «Чорні ЧЕРЕШНІ», актори Рівненського Драмтеатру та DJ Micik Gonibez. Ведучий – Мячик ДредБол.


Нагадаємо, що саме 16 липня 1990 року Верховна Рада ухвалила Декларацію про державний суверенітет України.

- Прямісінько в центрі Рівного поряд з Майданом Незалежності – маленька затишна вуличка названа на честь цієї визначної події - 16 липня. Ми ходимо нею майже щодня, не задумуючись про це. По те що Суверенітет – не унікальне право Нації на самовизначення, на право боронити свої кордони, на право вибирати собі владу, на право встановлювати власні закони та на право Говорити свою мовою. З того дня пройшло 29 років. Виросло ціле покоління незалежних громадян. І саме сьогодні набуває чинності Закон про функціонування української мови, як державної. Це один з визначальних днів в історії нашої Держави. Це дійсно свято. В цей день дійсно хочеться співати. Тому запрошую усіх рівнян прийти на Майдан Незалежності, що поряд з вулицею 16 липня о 19-00, - повідомляє у Фейсбуці Юрій Журавель.

Акція у Рівному проходитиме за підтримки одного з кандидатів у нардепи, його рекламу вже розмістили на сцені, що змонтована на майдані Незалежності.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також