Зібратись до школи допоможе «Офіс центр» у Рівному (ФОТО)

1541 0

Ми у соцмережах:

Зібратись до школи допоможе «Офіс центр» у Рівному (ФОТО)

До початку навчального року залишається все менше часу. Але магазин канцтоварів «Офіс центр» подбав, щоб у рівненських батьків було якнайменше клопотів.

В магазині за адресою вулиця Соборна 2,а (неподалік Покровського собору) школярі можуть знайти великий асортимент усього необхідно для навчання. Головне – за прийнятними цінами.

За словами керуючої магазином Наталії Мазурик, через воєнний стан зараз батьки більше купують канцтовари, які діти можуть використовувати і вдома, і у школі:

- Ми подбали за те, щоб дітям було дійсно цікаво. Адже для дітей важливо, щоб речі були не тільки практичними, але й яскравими. Зараз дуже користуються попитом зошити із патріотичними малюнками.

Особливо швидко розкуповують зошит із песиком Патроном на обкладинці. Діти також полюблять інтерактивні щоденники, обкладинки яких мають очі та руки.

Звісно, що є й класичні щоденники, проте школярі віддають перевагу більше інтерактивним.

Цікавим є те, що для дитини можна підібрати усі речі з одної серії. Тобто від одного виробника зі схожим кольором та малюнком. Наприклад, вибрати ранець разом із пеналом.

Загалом вартість ранців у магазині становить від 699 гривень. Все залежить від виробника та матеріалу, з якого він виконаний. Є звичайні ранці, а є й з ортопедичною спинкою.

До ранців фірма «Kite» пропонує подарунки. Коли батьки купують ранець їхнього бренду, то отримують подарунок для дитини, в якому є необхідні речі для школи.

Купуючи акційний рюкзак першокласнику – отримуєте гарантований подарунок. Також до 31 серпня можете придбати рюкзаки на розпродажі зі знижкою до 40%. З картою лояльності «Я люблю Офіс Центр» на нову колекцію рюкзаків діє знижка 10%.

Якщо у батьків обмаль часу на покупки, то в магазині вони можуть придбати своїй дитині уже готовий творчий набір для школи, або пенал, який укомплектований усім необхідним.

В магазині також дуже великій вибір товарів для дитячої творчості – тут і фломастери, і олівці, й фарби. 

Наприклад, фломастери фірми «Marco» підходять для першокласників, бо вони легко змиваються.

В свою чергу, Пальчикові фарби купують діткам, які ходять до дитячого садочку. Ці фарби є екологічно чистими. Тому не буде нічого страшного, якщо дитина ненароком піднесе таку фарбу до рота.

Окрім школярів, у магазині є велика серія товарів для студентів. Тут можна вибрати лінійки, зошити та блокноти на будь-який смак. Деякі з них навіть усміхаються.

В «Офіс Центр» є вигідні пропозиції для тих, хто купує гуртом. Придбавши, наприклад, упаковку зошитів, ви отримуєте 6% знижки. Купуючи від 10 одиниць товару, збираючись до школи чи у садочок, – 15%.

Посилання на сайт - https://office-centre.com.ua/

 Реклама


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також