Зиму нагородили медаллю

1933 0

Ми у соцмережах:

Зиму нагородили медаллю

Головний лікар Рівненської обласної лікарні отримав церковну нагороду.

Медаль «За жертовність і любов до України» Іванові Зимі під час служби у Свято-Покровському соборі вручив архієпископ Рівненський та Острозький Іларіон. Цю медаль Українська православна церква Київського патріархату запровадила у 2015-му році. Нею нагороджують за прояв активної громадянської позиції, героїзму, самопожертви в ході Революції гідності, захисту України на Донбасі та в Криму, а також за волонтерську діяльність.

Zdolbuniv.com повідомляє, що у найважчі часи 2014-2015 року, коли на сході у бійців не було ніяких аптечок, жодне звернення волонтерів до Івана Зимине не залишалося без уваги.  Крім активної співпраці з волонтерськими групами, Іван Зима організовував колектив свого закладу на підтримку армії, ще до пільг бійцям АТО забезпечував лікування нашим першим пораненим ветеранам. Спокійний і уважний, намагався допомогти кожному, хто повернувся з війни.

Ще в 2004 році, під час першого «помаранчевого» Майдану, саме Іван Зима очолював групу здолбунівських лікарів, яка виявила бажання виїхати до Одещини для запобігання фальсифікаціям на виборах президента України.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також