Зірки Голлівуду виховують своїх дітей за суворими методиками

2048 0

Ми у соцмережах:

Зірки Голлівуду виховують своїх дітей за суворими методиками

Багато зірок Голлівуду керуються у вихованні своїх дітей суворими правилами. Серед них, наприклад, такі: ніколи не заколихувати дитину, щоб вона заснула, новонародженого кладуть у ліжечко не заснувшим; якщо він поплаче 20 хвилин, гірше йому від цього не буде; ніколи не забирати його з ліжечка, якщо він не припинив плакати. Дитина, відповідно до популярних нині правил, повинна засвоїти, що в будинку командує не вона. І краще нехай вона вивчить цей урок, інакше в неї в майбутньому буде багато проблем.

Багато зірок Голлівуду керуються у вихованні своїх дітей суворими правилами. Серед них, наприклад, такі: ніколи не заколихувати дитину, щоб вона заснула, новонародженого кладуть у ліжечко не заснувшим; якщо він поплаче 20 хвилин, гірше йому від цього не буде; ніколи не забирати його з ліжечка, якщо він не припинив плакати. Дитина, відповідно до популярних нині правил, повинна засвоїти, що в будинку командує не вона. І краще нехай вона вивчить цей урок, інакше в неї в майбутньому буде багато проблем. Як вважає автор цієї методики Рейчел Ведділав, підвищена знервованість сучасних молодих людей багато в чому є наслідком неправильного догляду за дітьми в перші тижні їхнього життя. Свою методику Ведділав викладає в книзі «Книга про дітей і про те, як насолоджуватися першим роком їхнього життя». Цю книгу радить прочитати молодим батькам і засвоїти акторка Гвінет Пелтроу, дружина співака Кріса Мартіна, шанувальниця йоги, нетрадиційної медицини і вегетаріанської кухні. «Підхід Рейчел виявився дуже успішним стосовно нашої дочки Еппл, — написала в передмові акторка. — Методика Рейчел призвела до того, що в 6 тижнів Еппл спала вночі 6-7 годин. Думаю, що все це завдяки порадам Рейчел». Рейчел Ведділав, завдяки 30-річному досвіду і декільком успішним книгам, стала гуру дитячого виховання. Вона, Джина Форд, Пенелопа Ліч, Трейсі Хогг стали відомими завдяки їхнім теле— і відеопрограмам, рубрикам у газетах і завоювали знаменитих клієнтів. Проте оцінка Гвінет викликала в Інтернеті бурхливу дискусію про те, що допустимо у вихованні, а що ні. Одна з читачок цієї книги для батьків пише на сайті bloggingbaby. com: «Як можна говорити, що «дитина має право на любов, але не на те, щоб бути в центрі уваги» або що «годування дитину грудьми кожного разу, коли вона захоче їсти, означає поневолення матері?». Тим часом теорії Ведділав дуже сподобалися знаменитостям, таким як Джуд Лоу, Кейт Мосс, Барбра Стрейзанд, Бен Стіллер, Роберт де Ніро, в яких вона працювала нянькою. Жорстокими її методи вважають в Італії. Матері вважають, що для дітей, особливо маленьких, неприйнятні занадто суворі правила, хронометри. Тільки здоровий глузд і материнський інстинкт допоможуть матері зрозуміти, що потрібно її дитині в даний конкретний момент.

Найсуворіша мати — Мадонна Напевне, найсуворішою мамою серед зірок можна назвати Мадонну. Так, вона з гордістю говорить: «Лурдес знає, якщо вона залишить свій одяг на підлозі в кімнаті, прийде мама і все викине. Хто не робить уроків, той не дивиться телевізор, але той, хто його дивиться, робить це не більше 30 хвилин на день». Вона також забороняє дітям солодощі й морозиво. Мадонна не дозволяє своїм дітям Лурдес і Рокко, 10 і 6 років, пити багато молока або читати газети, дозволяє дивитися фільми і читати книги тільки по неділях. Мадонна заявляє, що робить «усе необхідне, щоб підтримувати дисципліну». Мадонна говорить про те, що дозволяє їм «три капризи на тиждень». Співачка скаржиться на те, що чоловік руйнує її стратегію: «Коли він повертається додому, то приносить дітям цукерки». Мадонна говорить, якщо Лурдес відмовляється одягати якусь сукню, то вона змушує її носити її декілька днів підряд.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також