Зірковий футзал

856 0

Ми у соцмережах:

Зірковий футзал

Рівне вперше приймало «Матч зірок». Це був поєдинок за участю найкращих гравців української футзальної Екстраліги. Представники клубів сформували команди «Схід» та «Захід». За останню виступали представники рівненського «Кардинала» Олександр Басич і Володимир Поночовний.

Як і варто було очікувати від шоу-матчу, поєдинок вийшов багатим на голи і не відзначався особливо запеклою боротьбою. За регламентом, у разі нічиєї команди мали бити пенальті, втім, пенальті не було. «Схід» виграв — 7:6.

Значно запеклішою була боротьба у конкурсах. Гравці демонстрували дриблінг, вміння сильно та влучно бити, жонглювати м’ячем у валянках. Зрештою, за сумою усіх конкурсів переміг гравець житомирського «Інбеву» Станіслав Моспан.

Олександр Басич, гравець рівненського «Кардиналу»:

— Наші емоції — то таке. Головне, що сподобалося вболівальникам. Думаю, вони задоволені. А задоволені вболівальники — задоволені гравці. Спортивний інтерес у цьому матчі був присутній. Ми хотіли перемогти, брали хвилинні перерви, йшли грати з п’ятим, але м’яч круглий.

Микола Білоцерківець, гравець херсонського «Продексіму»:

— Не у перемозі справа. Головне — у всіх святковий настрій, зібралися найкращі гравці, влаштували шоу, усіх привітали з прийдешнім Різдвом, гарно провели час.

Подібний «Матч зірок» Асоціація футзалу України проводила вдруге. Перший такий поєдинок торік приймав Львів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також