Зіткнулись чотири авто: травмувалося шестеро людей

1173 1

Ми у соцмережах:

Зіткнулись чотири авто: травмувалося шестеро людей

Поліція повідомила про нові подробиці ДТП в Антополі Рівненського району, яка сталась 14 липня.

Поліцейські встановили, що 25-річний рівнянин їхав автомобілем «Mercedes-Benz E320» у напрямку столиці. Він не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення із автомобілями «Opel Vivaro» і «Peugeot Partner». Мікроавтобус за інерцією в’їхав в автомобіль «Nissan Micra». Усі три транспортні засоби зупинилися перед нерегульованим пішохідним переходом, пропускаючи пішохода.

Травмувалася пасажирка «Mercedes», 23-річна жителька Рівного. У неї діагностували уламковий перелом ноги та госпіталізували до лікарні.

Також забої і травми отримали водій «Mercedes», водій «Opel Vivaro»,  42-річний житель міста Рівне та троє його пасажирів: 47-ми, 23-річні рівнянки та 80-річна мешканка села Федорівка Гощанського району. Після надання необхідної медичної допомоги всіх п’ятьох відпустили.

За цим фактом слідчі Рівненського районного відділення поліції розпочали досудове розслідування. Транспортні засоби вилучені та поміщені на спецмайданчик, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також