«Злата плаза» передумала будувати підземний тунель у центрі Рівного

2800 1

Ми у соцмережах:

«Злата плаза» передумала будувати підземний тунель у центрі Рівного

У Рівному товариство «Фірма одяг», яке володіє ТЦ «Злата плаза», відмовляється від оренди двох земельних ділянок на вулиці Соборній: площею 2 000 м.кв та 156 м.кв.

 Як стало відомо, товариство колись узяло в оренду ці земельні ділянки для будівництва підземного тунелю, який мав би з’єднати «Злату плазу» із підземним переходом на Театральній площі.

- Товариству вже немає сенсу платити гроші за оренду цієї землі. Адже такого будівництва уже ніхто не планує. Для того, щоб зробити тунель, потрібно розкопати центральну частину міста. Це означатиме, що на цій ділянці на вулиці Соборній майже рік не зможе їздити громадський транспорт, весь центр міста буде перекритий. Коли ми будували тунель на Театральній площі, то тролейбус курсував по краю того будівництва. У випадку із «Злата плазою» такої можливості немає. Якщо колись хтось придумає, як технічно без шкоди для міста втілити таке будівництво, то ми повернемось до можливості будівництва тунелю, - прокоментував ситуацію міській голова Рівного Володимир Хомко.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також