Злива додала пікантності Святу вулиці Поштова (ФОТО)

10647 0

Ми у соцмережах:

Злива додала пікантності Святу вулиці Поштова (ФОТО)

У традиційного для Рівного Свята вулиці Поштова маленький ювілей – 5 років. І навіть потужна злива не змогла його зіпсувати. Так, більшість гостей розбіглася, а ті сміливці, які залишились, про це не пошкодують. Адже таких фотографій, ракурсів та калюж не буде більше ні в кого на аватарці.

Поволі цей щорічний захід перетворюється в модне ретро-фешн-дійство. Рівнянки дефілюють у найвигадливіших капелюшках та образах. І не одна зізнається, що готується до свята заздалегідь, експериментуючи зі стильними образами.

На захід прийшли відомі рівняни. Серед них – і  легенда прокуратури Олександр Коташевський, справжній стиляга.

-          Капелюх у мене з Нью-Йорка, а костюм – італійський, - розповів він. – Під жакет вдягнув вишиванку, вишиту білим по білому. В мене з десяток таких вишиванок. Шкода, що в місті проводять надто мало таких заходів, як Свято вулиці Поштова, на яких можна покрасуватися в подібному костюмі.

Рівнянка Вікторія розповіла, що до свята готувалася майже рік. Прийшла сюди з подругою та онукою. Принесла повен кошик котів, яких виготовляє власноручно.

-          Всередину кладу різні травки для хорошого сну, наприклад, лаванду, ромашку, - розповіла вона. – Діти дуже люблять спатки з моїми котами. От внуки вже в шостий клас ходять, а досі сплять з подарованими їм мною котиками.

Цьогоріч на одній з будівель були вивішені банери із загиблими АТОвцями та оригінально оздобленими світлинами з їхнього життя.

-           Ми щороку додаємо у свято нові родзинки, - розповіла одна з організаторів Галина Данильчук. – Цього року діє виставка «Дитячий світ старого Рівного» зі світлинами маленьких рівнян періоду 20-30- х років. До речі, одна з панянок, які є на цих фотографіях, сьогодні прийшла на дійство. Їй вже 90 років. Також ми організували «Фотосалон Гальперина – нову фотозону для гостей. Діють і традиційні щорічні виставки, наприклад «Машина часу». Також ми прикрасили будівлі банерами відомих рівнян, як і торік. Це Виноградов, Куліш, Гінчанка, Теліга, Жилінський.

Згодом почала лити злива, яка зігнала учасників та гостей Свята вулиці Поштова під дашки будинків.

А декого вона надихнула – зробити неповторні світлини під гучний сміх і оплески тих, хто не наважився. А ще дощ додав неймовірної романтичної атмосфери.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також