Злочинець гвалтував дівчину, душив та увімкнув газ, щоб підірвати будинок

2923 0

Ми у соцмережах:

Злочинець гвалтував дівчину,  душив та увімкнув газ, щоб підірвати будинок

У Рівному до 13 років позбавлення волі засуджено чоловіка за замах на умисне вбивство, вчинений способом, небезпечним для життя багатьох осіб та поєднаний із зґвалтуванням

Ця історія трапилась ще у 2017 році у Рівному. У ніч на 19 вересня на орендованій квартирі нікого окрім потерпілої та зловмисника не було. І 22-річний хлопець взяв свій ніж, електрошокер та пішов до сусідньої кімнати, де спала дівчина.

Коли вона намагалася захиститися, нападник застосував електрошокер, а потім почав різати сусідку ножем. Коли дівчина втратила сили чинити опір – зґвалтував її. Після цього зловмисник відкрив газові конфорки на кухні, створивши загрозу вибуху,  та втік.

Потерпіла знайшла в собі сили та викликала поліцію. Правоохоронці, які прибули на місце події викликали швидку і розпочали пошуки зловмисника. Його вдалося затримати у лісі в районі відселеного села Рудня Вересня на території зони відчуження ЧАЕС. Казав,  мав намір там покінчити життя самогубством, зістрибнувши з 150 метрової вишки. 

Рівненська місцева прокуратура повідомила, що нині вже 24-річного рівнянина звинуватили у замаху на умисне вбивство, вчиненому способом, небезпечним для життя багатьох осіб, поєднаному із зґвалтуванням. Рівненський міський суд засудив  чоловіка до 13 років позбавлення волі, засдіання проходили у закритому режимі. Цей вирок чинності ще не набрав.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також