Злодії викрали 21 кілометр електропроводів

1451 0

Ми у соцмережах:

Злодії викрали 21 кілометр електропроводів

Цьогоріч на Рівненщині сталося 49 крадіжок обладнання ПрАТ «Рівнеобленерго», якими було завдано збитків підприємству на суму 593 тис.грн. Злодії вкрали 21 кілометр електропроводів та 4 тонни трансформаторної оливи.

Алла Ліхачова, помічниця голови правління з внутрішніх та зовнішніх комунікацій ПрАТ "Рівнеобленерго", повідомила РВ, що злодії крали навіть під час стихійного лиха. Користуючись поривами ліній електропередач, злочинці просто зрізали електропровід з кількох прогонів ліній електропередачі. Дубровицькому, Демидівському та Рівненському районах. Відтак, це уповільнювало роботи енергетиків з відновлення електропостачання. Цьогоріч сім крадіжок поліцейськими та працівниками «Рівнеобленерго» було розкрито.

Енергетики просять мешканців Рівненщини не залишатись осторонь, а про спроби демонтажу обладнання або зливу оливи на підстанціях, зняття проводів ліній електропередачі, відкриття дверей підстанцій та проведення будь-яких робіт людьми, які не є працівниками енергокомпанії, відразу повідомляти компанію за номерами телефонів (0362) 694-298 або 694-479, за адресою: м. Рівне, вул. Князя Володимира, 71 або в район електричних мереж за місцем проживання. Конфіденційність ґарантовано!
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також