Злодії залишили дубенчанину протитанковий гранатомет

1228 0

Ми у соцмережах:

Злодії залишили дубенчанину протитанковий гранатомет

Сьогодні до поліції надійшло повідомлення від 69-річного дубенчанина про крадіжку із його гаража на вулиці Добролюбова, а також виявлений у його автомобілі предмет, схожий на гранатомет.

Слідчо-оперативна група та вибухотехнічна служба, які виїхали на місце події, знайшли у багажнику «ВАЗ 2106»  заявника ручний протитанковий гранатомет. Вибухотехніки забезпечили транспортування вилученого для проведення експертизи.

Крім того, поліцейські встановили, що невідома особа, пошкодивши замок на дверях гаража, викрала звідти акумулятор, задні ліхтарі та бампер транспортного засобу. Як повідомив правоохоронцям дубенчанин, у гараж він навідувався три тижні тому, а до небезпечної знахідки не має жодного відношення.

За фактами крадіжки із проникненням та незаконного поводження із боєприпасами вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчі дії наразі тривають. Поліцейські встановлюють усі обставини події та осіб, причетних до вчинення кримінальних правопорушень, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також