Злодіїв взяли під варту в залі суду

1227 0

Ми у соцмережах:

Злодіїв взяли під варту в залі суду

Підозрюваних у вчиненні крадіжки в Рівненському районі взяли під варту

Подружжя із селища Клевань опівночі поверталося додому, коли почули дивні звуки у підвальному приміщенні багатоквартирного будинку. Чоловік одразу кинувся ловити непроханих гостей, а сусідка повідомила до поліції.

Двоє зловмисників, зірвавши навісний замок підсобного приміщення підвалу, що належить 40-річній жительці Клевані, та викрали дві шліфмашинки, електрорубанок, станок за змочування свердл, 10 метрів електрокабелю, електро-нождак та набір інструментів. Чоловіки саме спакували все у мішки, однак винести не встигли, та були затримані господарем квартири.

Поліцейські встановили, що крадіжку намагались скоїти 29-ти та 40-річні жителі села Застав’я Рівненського району. Обоє притягалися до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, а молодший ще й за зґвалтування. Також 29-річний чоловік на момент скоєння злочину перебував під домашнім арештом за скоєння крадіжок.

-  Обох одразу було затримано та поміщено до ізолятору тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Рівненського районного відділення поліції – начальник слідчого відділу Петро Пастушок. — Чоловікам повідомили про підозру у вчиненні закінченого замаху на крадіжку за частиною 2 статті 15, частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Шостого листопада суд задовольнив клопотання слідчого про обрання обом зловмисникам запобіжного заходу -  тримання під вартою.

Крадене майно слідчі вилучили та направили на товарознавчу експертизу, повідмоляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також