Злодій на Дубенщині поцупив навіть гітару

734 0

Ми у соцмережах:

Злодій на Дубенщині поцупив навіть гітару

Поліцейський офіцер громади Тарас Огороднічук викрив жителя Дубенщини, який обікрав будинок у селі Малі Сади.

У поліцію зателефонував староста села Малі Сади. До нього за допомогою звернувся 45-річний місцевий мешканець, який повернувся із роботи та виявив, що з будинку зникли три тисячі гривень, господарський інвентар і навіть гітара.

До приїзду слідчо-оперативної групи на місце події одразу ж виїхав поліцейський офіцер Привільненської територіальної громади капітан Тарас Огороднічук. З’ясувалося, що невідома особа, пошкодивши навісний замок, проникла у помешкання, а вже через вікно «транспортувала» викрадене майно.

Поліцейський офіцер громадиопитав свідків та встановив, що до злочину може бути причетний житель сусіднього села. Коли навідався за місцем проживання 35-річного чоловіка, то виявив викрадене майно. Гроші злодій встиг потратити. Чому скоїв крадіжку — не пам’ятає, бо перебував напідпитку. Втім, зізнався, що обікрав будинок.

Слідчо-оперативна група задокументувала кримінальне правопорушення. За фактом крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану, розпочато досудове розслідування. Раніше у поле зору правоохоронців чоловік не потрапляв. Але тепер йому може загрожувати позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також