Злодій на Млинівщині викрав у рідного брата майже триста тисяч гривень

988 0

Ми у соцмережах:

Злодій на Млинівщині викрав у рідного брата майже триста тисяч гривень

Повідомлення про зникнення грошей надійшло до поліції від 31-річного жителя колишнього Млинівського району.

Поліцейські встановили, що заявник проживає разом із 58-річною матір’ю та молодшим братом. Коли йому знадобились гроші на лікування матері, у сховку їх не знайшов. У крадіжці близько 300 тисяч у гривневому еквіваленті запідозрив 27-річного брата та повідомив до поліції.

Останнього вдома на той момент не було. Його місцезнаходження під час розшукових заходів оперативно встановили працівники карного розшуку ВП № 1 смт Млинів.   Чоловік накупляв алкоголю, новенький телефон та одяг, та «відпочивав» у одному із готелів райцентру.

27-річний чоловік у скоєному зізнався. Поліцейські вилучили частину викрадених грошових коштів: 220 065 гривень та 1050 євро, які він ще не встиг витратити та речі, які він купив за два дні.

За фактом таємного викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану, слідчі  внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.  Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру. Відомо, що чоловік і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння майнових злочинів. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання від п’яти до восьми років за ґратами, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також