Злодій на Сарненщині знайшов сховок, в якому пенсіонерка ховала тисячі

2886 0

Ми у соцмережах:

Злодій на Сарненщині знайшов сховок, в якому пенсіонерка ховала тисячі

До поліцейського офіцера Клесівської територіальної громади зателефонувала 73-річна жителька селища та повідомила, що вночі невідомі із підсобного приміщення її господарства викрали електроінструменти та гроші.

Зловмисник «прихопив» шліфувальну машинку, електропилку та 40 тисяч гривень. А всередину приміщення пробрався, зірвавши навісний замок металевим ломом.
Поліцейські офіцери встановили, що до злочину може бути причетний раніше судимий за злочини проти власності 18-річний житель селища Клесів.

Сорок тисяч гривень вилучили у нього під час поверхневої перевірки — витратити їх молодик не встиг. Крім того, згодом він видав і два поцуплені електроінструменти, повідомляє поліція Рівненщини
За фактом таємного викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану, слідчі Сарненського райвідділу поліції  розпочали досудове розслідування. Призначена товарознавча експертиза за результатами якої вирішуватиметься питання про повідомлення зловмиснику про підозру та обрання йому запобіжного заходу. За скоєне 18-річному жителю може загрожувати до восьми років позбавлення волі. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також