Злодій у Дубно викрав сейф із грішми з підприємства, щоб погасити кредит

1291 0

Ми у соцмережах:

Злодій у Дубно викрав сейф із грішми з підприємства, щоб погасити кредит

Пошкоджені пластикові вікна і відсутність сейфу виявила восьмого вересня, близько 9-ї години, 61-річна власниця приватного підприємства на вулиці Залізничній та повідомила на спецлінію 102.

Слідчо-оперативна група встановила, що невідома особа, шляхом віджиму двох пластикових вікон, проникла в офіс підприємства, звідки викрала сейф, в якому було 47 тисяч гривень.

Поліцейські Дубенського відділу встановили, що до злочину може бути причетний 27-річний працівник, який понад рік працював на підприємстві. Його правоохоронці виявили за місцем проживання. У зловмисника вилучили 31 тисячу гривень. Із його слів, рештою суми погасив кредитні зобов’язання.

Дубенчанина затримали.  У рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України вирішуються питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Завдяки проведеним слідчим діям поліцейські встановили і місце знаходження сейфу, який зловмисник викинув у водойму. Його виявили та вилучили в річці поблизу села Дитиничі Дубенського району. Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють також й інших, можливих співучасників злочину. Затриманому загрожує від трьох до шести років позбавлення волі. 
Відділ комунікації поліції Рівненської області 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також