Злодій викрав два мотоцикли та привів поліцейського до того, кому продав акумулятор

975 0

Ми у соцмережах:

Злодій викрав два мотоцикли та привів поліцейського до того, кому продав акумулятор

Про викрадення «Cezet» та «Yamaha» до поліції із заявою близько восьмої години ранку 13 липня звернувся 55-річний житель села Хотин. Заявник також повідомив, що до злочину може бути причетний його 43-річний односелець.

Слідчо-оперативна група викрадені транспортні засоби виявила неподалік оселі заявника — за місцевим магазином. У одному із них була зламана серцевина замка запалювання та відсутні окремі деталі.

Під час спілкування із чоловіком, на якого вказав заявник, останній свою причетність до злочину не заперечував. Він навіть привів поліцейських до знайомого, якому встиг продати акумуляторну батарею від двоколісного.

Поліцейські встановили, що близько першої години ночі 13 липня 43-річний житель Хотина прийшов до господарства потерпілого, зірвав завіси із дверей гаража та незаконно заволодів двома мотоциклами.

Чому покинув їх за магазином та на що сподівався, наразі пояснює слідчим Рівненського районного відділення у рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України.

Зловмисник раніше уже відбував покарання за злочин, пов’язаний із незаконним обігом наркотиків. Тепер за вчинене чергове кримінальне правопорушення йому загрожує позбавлення волі від п'яти до восьми років, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також