Злодій вийшов з колонії і скоїв у Рівному вісім крадіжок

1170 0

Ми у соцмережах:

Злодій вийшов з колонії і скоїв у Рівному вісім крадіжок

48-річний чоловік у травні минулоріч був умовно-достроково звільнений із місць позбавлення волі, де відбував покарання за злочини проти власності, у сфері довкілля та пов’язані із незаконним обігом зброї, проте на шлях виправлення він не став.

Поліцейські встановили, що у вечірню пору 17 листопада зловмисник, пошкодивши замок, проник до підсобного приміщення багатоквартирного будинку на вулиці Гурія Бухала в Рівному та викрав електроінструменти на суму майже 16 400 гривень.

А 28 листопада у такий же спосіб викрав велосипед вартістю майже 16 600 гривень із будинку на вулиці В’ячеслава Чорновола.

А вже восьмого грудня, пошкодивши замок у дверях підсобки в будинку по вулиці Бориса Квашенка, викрав перфоратор, дриль-шуруповерт, електричний лобзик, завдавши 35-річному потерпілому рівнянину збитків на суму понад 6 тисяч гривень.

Загалом у період жовтня-грудня слідчі встановили його причетність до восьми крадіжок в обласному центрі. Своїми протиправними діями зловмисник завдав потерпілим збитків на загальну суму майже 60 тисяч гривень. Викрадені речі він продавав або ж заносив у ломбард.

Слідчі Рівненське районне управління поліції зібрали достатньо доказів для повідомлення 48-річному зловмиснику про підозру та скерували на розгляд суду.

За скоєне обвинуваченому може загрожувати черговий реальний термін за ґратами — від п'яти до восьми років. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також