Злодій вже витягнув гроші з сейфу і розгубився

1525 0

Ми у соцмережах:

Злодій вже витягнув гроші з сейфу і розгубився

У Рівному поліцейські охорони затримали чоловіка, який намагався вчинити крадіжку в магазині.

Група реагування управління поліції охорони миттєво виїхала на сигнал «Тривога» до магазину, який охороняють на вулиці Гагаріна у Рівному. Оглянули об’єкт,  побачили, що одне з вікон було віджате викруткою, а біля нього лежать сканер для товару та блок живлення, які злодій встиг винести з магазину.

Зайшовши до приміщення, побачили чоловіка, котрий вже відкрив сейф та складав гроші в сумку. Злодієм виявився 22 – річний рівнянин.  

На місце події охоронці викликали слідчо-оперативну групу Рівненського міського відділу поліції. Чоловіка було доставлено у відділ поліції. З'ясувалось, що місяць тому вын звільнився із місць позбавлення волі за скоєння аналогічних злочинів.  Загалом молодик сім разів притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. 

Подія була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правопорушення кваліфікували, як крадіжку, поєднану з проникненням  у приміщення. Чоловікові загрожує позбавлення волі строком від трьох до шести років, повідомляє управління поліції охорони в Рівненській області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також