Злодій з Рівненщини не тільки крав, а й продавав в інтернеті неіснуючі одяг, взуття та телефони

487 0

Ми у соцмережах:

Злодій з Рівненщини не тільки крав, а й продавав в інтернеті неіснуючі одяг, взуття та телефони

Раніше судимому жителю села Тараканів, що на Дубенщині, загрожує до 8 років позбавлення волі, бо він обікрав та ошукав своїх земляків.

До поліції з письмовою заявою 16 січня звернулася 20-річна жителька Дубно про те, що напередодні невідома особа шляхом обману під приводом продажу мобільного телефону в одній з соціальних мереж заволоділа її 600 гривнями, які вона перерахувала як завдаток зі своєї банківської картки.

Поліцейські встановили, що до злочину причетний 51-річний житель села Тараканів, який раніше вже потрапляв в поле зору правоохоронців за вчинення майнових злочинів.

Зловмисник під приводом продажу неіснуючого одягу, взуття та мобільних телефонів в одній з соціальних мереж упродовж січня ошукав ще п’ятьох жителів Дубенщини, заволодівши 3500 гривнями.

Крім того, поліцейські встановили причетність 51-річного жителя села Тараканів до скоєння на території району трьох крадіжок електроінструментів.

Слідчі Дубенського райвідділу поліції повідомили чоловікові про підозру за фактом шахрайства, вчиненого повторно, а також за таємне викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану

За результатами досудового розслідування матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скерували на розгляд суду.

Завдані потерпілим збитки мешканець Дубенського району частково відшкодував і щиро розкаюється у скоєному, повідомляє поліція Рівненщини..
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також