Злодія з Дніпропетровщини затримали у Рівному

1134 0

Ми у соцмережах:

Злодія з Дніпропетровщини затримали у Рівному

68-річний господар двоповерхового будинку, що на вулиці Карпенка Карого у Рівному. саме дивився телевізор, коли почув підозрілі звуки. Утім, не надав цьому особливого значення. Забив на сполох, коли побачив, що сходами йде невідомий. Непроханий гість зумів втекти, отож чоловік одразу зателефонував до сина, і той викликав поліцію.

Екіпаж патрульної поліції та група тактико-оперативного реагування наздогнали молодика. Він не зміг пояснити походження сумки, яку мав.  Коли ж потерпілий підтвердив, що саме цей чоловік був у будинку, патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Поліцейські встановили, що зловмисник проник у будинок по драбині, розбивши цеглиною віконне скло на другому поверсі. Із оселі він викрав сумку, у якій знаходилося 102 долари США, 34 гривні, футляр з окулярами, особисті документи та 15 банківських і платіжних карток.

Крадієм виявився 24-річний житель міста Верхівцеве Дніпропетровської області, який прибув до Рівного кілька днів тому. Молодик вже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки та злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

- Жителя Дніпропетровщини затримали та помістили до ізолятору тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Рівненського відділу поліції — начальник слідчого відділу Павло Пастушок. — Молодику повідомили про підозру у вчиненні крадіжки з проникненням у помешкання.  Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання запобіжного заходу - тримання під вартою.

Житель Дніпропетровщини перебував у стані алкогольного сп’яніння: алкотестер показав 1,13 проміле, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також