Злодійка з Київщини викрала майже 100 тисяч гривень із банківських карток рівнянки

838 0

Ми у соцмережах:

Злодійка з Київщини викрала майже 100 тисяч гривень із банківських карток рівнянки

Слідчі Рівненського районного управління поліції скерували до суду кримінальне провадження за п’ятьма статтями Кримінального кодексу України, що містить 49 епізодів. Зловмисниці з Київщини загрожує до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, ввечері четвертого грудня торік до 34-річної жительки Рівного на зупинці громадського транспорту підійшла невідома та почала запевняти, що вони давні знайомі. Обоє пішли у двір багатоповерхівок на вулиці Грушевського відзначати зустріч.

Через деякий час новоспечена знайома відкрито заволоділа її мобільним телефоном і банківськими картками, що знаходилися у сумці, та втекла.

У подальшому зловмисниця у мобільному телефоні знайшла персональні дані до банківської картки, із якої зняла 48 тисяч гривень. Крім того, несанкціоновано втрутилась в автоматизовану систему інтернет-банкінг, здійснивши кілька перерахувань кредитних коштів. Відтак, зуміла взяти позику у чотирьох банках на 38–річну рівнянку, чим у загальному спричинила потерпілій матеріальний збиток на загальну суму 93 тисячі 500 гривень.

Працівники карного розшуку Рівненського районного управління спільно з працівниками кіберполіції в Рівненської області вийшли на слід зловмисниці: нею виявилася 34-річна жителька Київщини. Розшукали її у селі Перемога Київської області, де та і мешкає.

 

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання грабіжниці правоохоронці виявили банківські картки, крадений мобільний телефон та інше майно, яке має суттєве значення у кримінальному провадженні.

Зловмисниці повідомили про підозру у вчиненні злочинів. Суд обрав їй запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт.

Слідчі зібрали усі необхідні докази та скерували матеріали кримінального провадження до суду із обвинувальним актом. Обвинувачена свою вину визнає та активно співпрацює зі слідством.

Жінка одружена та виховує трьох дітей. Вона і раніше притягувалася до кримінальної відповідальності за крадіжку, однак судимість вже погашена. Крім того, наразі у суді відносно неї слухається кримінальне провадження за фактом розбійного нападу.

Відповідно до санкції статей максимальне покарання, яке може загрожувати 34-річній жительці Київщини — до шести років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також