Зміїний масаж

1102 0

Ми у соцмережах:

Зміїний масаж

Уявіть, що ви записалися на сеанс масажу. І ось ви лежите на масажному столі в елітному салоні, заплативши купу грошей за майбутнє задоволення, в передчутті, коли ж досвідчена масажистка почне розминати ваше втомлене після робочого дня тіло. Однак якщо при цьому ви потрапили в індонезійський спа-салон у Джакарті, розслабитися вам навряд чи вдасться.

Уявіть, що ви записалися на сеанс масажу. І ось ви лежите на масажному столі в елітному салоні, заплативши купу грошей за майбутнє задоволення, в передчутті, коли ж досвідчена масажистка почне розминати ваше втомлене після робочого дня тіло. Однак якщо при цьому ви потрапили в індонезійський спа-салон у Джакарті, розслабитися вам навряд чи вдасться. Справа в тому, що тут практикують не зовсім звичайний масаж: замість чарівних масажисток тіла втомлених клієнтів розминають... змії!

 
Лежати, боячись поворухнутися, поки по вашій спині повзають пітони всіх форм, кольорів і розмірів — це справді унікальний спосіб розслабитися! Керівництво салону стверджує, що це допомагає їхнім клієнтам позбутися стресу і забути про свої насущні проблеми. У салоні стверджують, що рухи змій і адреналін, який вони змушують вас виробляти, позитивно впливають на метаболізм організму.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також