Змінили білі халати на військову форму майже двісті рівненських медиків

2273 0

Ми у соцмережах:

Змінили білі халати на військову форму майже двісті рівненських медиків

Сьогодні в Україні відзначають День медичного працівника. Чимало переселенців - медиків приїхали на Рівненщину, втікаючи від обстрілів. Продовжують надавати допомогу хворим у тилу.

Олександр Новицький лікар-невролог. Близько півтора місяця чоловік працює у Рівненській обласній клінічній лікарні. Сюди переїхав з Луганщини, повідомляє Рівне 1.

Олександр пригадує, що навіть у відносно мирний час обстріли були. З 24 лютого цього року ситуація погіршилася. Місто Кремінна знаходиться біля рвйону бойових дій. Обстріли були і по лікарні. Але медики продовжували працювати.

З 6 по 10 березня квартал, де проживав Олександр із сім'єю, був під обстрілами. Вони 4 дні не виходили із підвалу, а потім наважились виїхати. Дивом сім'я таки виїхала з Кремінної. Декілька днів в них не було зв'язку, тому навіть і не знали, де опиняться. Спочатку сім'я опинилася на Полтавщині, але згодом таки перебралися до Рівного.

Згодом Олександр влаштувався на роботу в Рівненську обласну клінічну лікарню. Каже, що прийняли його добре. Тепер намагається бути корисним тут та продовжує лікувати людей. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також