Зморшки на обличчі розкажуть про хвороби

10815 0

Ми у соцмережах:

Зморшки на обличчі розкажуть про хвороби

Багато хто живе із серйозними захворюваннями внутрішніх органів і навіть не підозрює про це. Довідатися майже все про ваше здоров’я допоможуть розташування і глибина зморщок на обличчі.

Обличчя в зморшках не обов’язково свідчить про важке життя. Частина зморщок передається нам у спадщину. Бувають зморшки, пов’язані винятково з особливостями характеру. Може, і важких випробувань на долю людини не випало, і зі здоров’ям все нормально, а вона так бурхливо реагує на всі побутові дрібниці і незначні проблеми, що все її лице буквально засіяне дрібними зморшками. Але бувають зовсім інші зморшки, які попереджають про те, що в людини спостерігаються ті чи інші проблеми зі здоров’ям. Хто попереджений — той озброєний. Для зручності «читання» розділимо обличчя на ділянки.

На обличчі 1. Млява й обвисла шкіра на вилицях свідчить про проблеми із сечовим міхуром. 2. Злегка припухле підборіддя — нирки працюють на знос. 3. Багато зморщок на вилицях свідчать про знижену функцію шлунка і підшлункової залози. 4. Поперечна зморшка на підборідді може бути ознакою застійних явищ на рівні печінки або малого таза. 5. Якщо шкіра на вилицях нагадує прозору плівку, то потрібно перевірити стан печінки. 6. Якщо часто німіє підборіддя, варто відвідати кардіолога і зробити електрокардіограму, тому що можливі проблеми із серцем.

Носо-губні складки 1. Припухлість і зміна форми носа та поява лілового відтінку говорять про захворювання легень і товстого кишечнику. 2. Глибокі симетричні зморшки по обидва боки носа говорять про дисфункцію шлунково-кишкового тракту. 3. Якщо носо-губна складка продовжується до підборіддя, це означає проблеми з травленням — гастрит з підвищеною кислотністю, виразка шлунка або дванадцятипалої кишки, коліт. 4. Вертикальні неглибокі зморшки над верхньою губою говорять про гінекологічні захворювання. 5. Вертикальні зморшки від куточків рота вниз попереджають про можливий гастрит зі зниженою секреторною функцією і схильність до захворювань підшлункової залози. 6. Якщо покрита борозенками ділянка навколо рота і сам рот, виходить, є спазми й у товстому кишечнику. 7. Білий кантик навколо рота звертає увагу на негаразди з серцем. 8. Тріщинки в куточках рота говорять про порушення водно-сольового обміну, а може бути, і про гідронефрит — порушення виведення рідини нирками.

На чолі й навколо очей 1. Якщо над переніссям утвориться безліч хрестоподібних зморщок, не виключене захворювання хребта. А поперечна зморшка говорить про проблему саме в шийно-потиличній зоні — часто це остеохондроз. 2. Якщо горизонтальні зморшки прорізають чоло над переніссям — це розповсюджена ознака схильності до мігрені. 3. Глибока вертикальна борозенка між бровами підказує, що організмові явно не вистачає кисню і перебування на свіжому повітрі. 4. Вертикальна складка між бровами праворуч указує на ушкоджену печінку і жовчний міхур. Якщо ж зморшка зміщена вліво — це перша ознака проблем із селезінкою. 5. Вертикальна зморшка посередині чола на рівні перенісся говорить про проблеми з шлунком. 6. Зморшки під очима у формі півмісяця — «проекція» можливих проблем із сечовим міхуром. 7. Припухлість верхніх повік говорить про те, що не все добре з нирками. 8. Мішки під очима вказують на негаразди із серцем. Звичайно, щоб позбутися цих дефектів, треба насамперед лікувати хворобу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також