Знавці математики з 5-9 класів можуть виграти планшети

1355 0

Ми у соцмережах:

Знавці математики з 5-9 класів можуть виграти планшети

Міністерство освіти і науки спільно із Міністерством цифрової трансформації, а також інтерактивною платформою для вивчення математики GIOS та Українським фондом стартапів започаткували інноваційний проєкт «PlayMath». Його мета – підтримати українських учнів у навчанні та допомогти самостійно опанувати шкільний курс математики в ігровому форматі.

По закінченню проєкту - організатори влаштовують змагання, до якого можуть долучитися всі учасники та поборотися за головний приз – планшет.
Щоб взяти участь – потрібно зареєструватися на платформі GIOS. Там учні зможуть самостійно перевірити свій рівень знань за допомогою тестів, отримати рекомендації стосовно навчання. А також надолужити пропущені теми з математики та вивчити нові.
Автори проєкту наголошують, що такі короткі відеоуроки у форматі тік-току та інтерактивні завдання – мотивуватимуть дітей до навчання.
Участь у проекті не передбачає чітких графіків, тож учні можуть займатися у будь-який зручний час, без страху втратити прогрес.
Кожен урок містить два блоки:
Теоретичний – анімований інтерактивний відеоурок на 4-5 хвилин, схеми, приклади типових завдань з розв’язанням.
Практичний – інтерактивні завдання різного рівня складності.
По закінченню курсу, всі учасники отримають сертифікати, а потім зможуть долучитися до змагань та виграти призи. Учні, які потраплять у ТОП-10, отримають головний приз від проекту – планшет, а ТОП-50 – подарунки від GIOS.
Узяти участь у проекті «PlayMath» можуть українські школярі 5-9 класів безкоштовно. Для участі необхідно зареєструватися на сайті: https://playmath.gioschool.com/ 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також