Знайдені зниклі діти не можуть пояснити, де були всю ніч

12853 0

Ми у соцмережах:

Знайдені зниклі діти не можуть пояснити, де були всю ніч

На Сарненщині розшукали трьох дітей,які зникли напередодні і яких розшукувало понад 60 правоохоронців. Проте вони не можуть сказати, що з ними сталося.

 Дітей сьогодні, 26 червня, близько 11 години виявили на автодорозі поблизу села Люхча. Вони йшли узбіччям у напрямку міста Дубровиця. Жодних протиправних дій відносно мандрівників вчинено не було.

Нагадаємо, про зникнення у Сарнах дітей віком п’яти, семи та восьми років до поліції надійшло вчора, 25 червня, близько 23:30. Двоє дівчаток та хлопчик близько 10 години відправилися у гості до бабусі, яка живе неподалік. Однак ані до неї, ані додому вони так не прийшли. Усі діти із характерною етнічною ознакою (з огляду на фото ромської – ред..).

Наразі дітей, які не можуть пояснити де були  всю ніч, правоохоронці доставили додому, а з батьками — провели профілактичну бесіду.

Крім того, батьки нестимуть відповідальність за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (неналежне виконання батьками своїх обов’язків щодо виховання дітей).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також