Знайди свій талант!

1964 0

Ми у соцмережах:

Знайди свій талант!

Набір у профільні школи допрофесійної підготовки та початкової професійної освіти, художні колективи, клуби та аматорські об'єднання розпочався у Рівненському Палаці дітей та молоді. Дітям і підліткам тут пропонують спробувати знайти свій талант у будь-яких творчих і наукових сферах. Пропонуємо і вам ознайомитись з тими школами та творчими об'єднаннями, які діють у Палаці дітей та молоді.

Школа бізнесу: комерційна діяльність, підприємницька діяльність малого та середнього бізнесу, бухгалтерський облік та аудит.

Школа інформатики: базова та спеціальна комп'ютерна освіта: інформаційні технології, мультимедійні технології (комп'ютерний дизайн, обробка звуку та відео), сайтобудування і програмування, студія цифрового фото, Комікс-клуб (аніме, веб-комікси).

Гуманітарна школа: журналістика та медіа-технології, археологія, англійська мова (1-4 клас), Центр розвитку дітей дошкільного віку "Бебі-академія" (4-6 років).

Парламент дітей міста, Молодіжна Палата (органи учнівського самоврядування).

Екологічний центр: екологія людини, екологічна соціально-практична діяльність, управління екологічними проектами, групи розвитку з елементами образотворчого мистецтва "Я пізнаю світ".

Школа народного танцю (ансамбль "Дружба"): народно-сценічний танець.

Школа спортивного танцю (ансамбль "Ритм"): спортивний і класичний танець.

Школа сучасної хореографії (ансамбль "Лайт", ансамбль "ЛайтДенсКомпані"): джаз-модерн, степданс, спортивна акробатика.

Школа образотворчого мистецтва: образотворче та декоративно-прикладне мистецтво, майстерні поліського побуту.

Музична школа: духовий оркестр, гра на музичних інструментах (бандура, скрипка, саксофон, труба).

Школа естрадного мистецтва (ансамбль "Вітамін", ансамбль "Меридіан"): естрадний вокал.

Хорова студія: хор "Аве, Марія" — хор хлопчиків, хоровий спів.

Зразковий хор "Віват, музико!" — хоровий та ансамблевий спів.

Етнокультурний центр "Веснянка" (гурти "Веснянка", "Весняночка", "Сільська музика"): традиційний народний спів, етнопедагогіка, етнокультурна спадщина.

Театри: "Маленький принц", "Від ліхтаря".

Спортивна школа художньої гімнастики: ансамбль "Грація".

Спортивна школа інтелектуальних ігор: Го, Рендзю, Шахи, Стратегія.

Спортивна школа східних єдиноборств: дзюдо, самбо.

Клуби: "Музика мрій", "Гіт-Арт" (гітара, спів), літературне об'єднання "Поетарх" (проза, поезія), Комікс-клуб, клуб східного танцю "Орхідея", реп-клуб, брейк-клуб, рок-школа, клуб "Планета ігор", літературно-розвивальна студія "ЛітЕра".

Секції МАН: "Археологія", "Мистецтвознавство", "Фольклористика", "Етнологія", "Екологія", "Охорона довкілля та раціональне природокористування", "Психологія", "Економіка", "Бухгалтерський облік та аудит", "Мультимедійні технології", "WEB-дизайн".

Докладніше про всі ці напрями освіти можна дізнатись у самих педагогів під час Дня відкритих дверей, що відбудеться у неділю 8 вересня з 10.00 до 15.00 за адресою: вул. Князя Володимира, 10, Палац дітей та молоді.

 

Довідки за телефонами (0362) 22-60-56, (0362) 26-57-43.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також