Знайомство з брендом Elemis: неперевершений британець

350 0

Ми у соцмережах:

Знайомство з брендом Elemis: неперевершений британець

Британський бренд косметики класу люкс – Elemis – використовує сильні біологічно активні компоненти, котрі видобуваються на поверхні та в глибинах землі. Особливу увагу приділяють формулам, які перетворюють працю косметологів виробника в чудовий результат. Інноваційність засобів досягається внаслідок синергії науки, хімії, природи та ретельної роботи команди вчених.

Філософія бренду

Elemis – це не просто торгова марка, це ціла філософія. Її переваги:

  • • справжні результати. Вся продукція проходить клінічне тестування – і тільки після цього потрапляє до магазинів;

  • • сила природи. Використовуються потужні біологічно активні інгредієнти в комбінації з неймовірними ароматами;

  • • інноваційний підхід. Застосовуються високоактивні формули, передові технології та досягнення науки. Саме тому вдається бути на крок попереду інших;

  • • постійний розвиток. Здатність гармонізувати природу та людину.

У засобах догляду втілюється сила науки. Завдяки комбінації неймовірних рослинних та створених в лабораторії інгредієнтів вдається досягнути високих результатів. Бренд дає можливість жінкам реалізувати свою мрію – отримати ідеальну шкіру, як у малюка.

Популярні продукти

Каталог Elemis надзвичайно різноманітний. Є багато засобів з догляду за шкірою обличчя, за тілом. Британський бренд випускає креми, маски, скраби, гелі, лосьйони. Зможете знайти косметику для різних типів шкіри – сухої, чутливої, комбінованої, проблемної. Також розроблена лінійка, призначена для антивікового догляду.

Надзвичайно популярним є освіжаючий гель Elemis. Він ефективно знімає напругу м’язів, допомагає впоратися зі втомою. У складі – ментол, що має заспокійливу дію, екстракт арніки та берези, які знімають втому.

Також одним із топових продуктів вважається рідке мило Revitalise-Мe. Воно ефективно пом’якшує шкіру рук. У складі – екстракт чаберу, масло апельсина, лайма. Також мило освіжає, заспокоює.

Головний бестселер серії засобів омолодження шкіри – «Ультра Смарт Про-Колаген». У складі міститься 12 екстрактів водоростей. Вже за 28 днів використання вдасться підтягнути шкіру, омолодити, зробити її більш пружною.

Ключові переваги

Головна перевага косметики Elemis – це її натуральні компоненти. Виробник повністю відмовився від фарбників, синтетичних ароматизаторів. Крім того, у складі немає спирту, тобто використання можливе навіть для схильної до атопії шкіри. Засоби застосовувати вигідно, адже вони економно витрачаються.

Продукція бренду достатньо дорога, але це нормальна практика для косметичних брендів такого рівня. Цю ціну дійсно варто заплатити за той результат, котрий вдасться отримати.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також